Sitemap
Svenska English Ryska

Välkommen till Millesgården

Välkommen till Millesgården - en oas endast 15 minuter från Stockholms city. Millesgården är ett museum med konstnärshem, skulpturpark, konsthall, restaurang, antiksamling och butik.

Delimiter

INDIA Past >< Forward

Utställningen är en hyllning till Indiens Med utgångspunkt i ett urval samtida designföremål, hämtar Studio Design Temple inspiration från och drar paralleller till Indiens historia i en utställning som visar bredden och sinnrikheten i denna 5000 år gamla civilisation.

Läs mer >
Delimiter

ÄLSKADE BLOMMOR

Öppnar 30 maj!
I årets sommarutställning på Millesgården släpper vi in trädgården i Konsthallen. När det blommar som vackrast i skulpturparken, låter vi det blomma även inomhus genom att visa mer än 60 konstverk av 20 konstnärer, alla med blomstermotiv. Äldre stilleben hänger sida vid sida med verk av framstående samtidskonstnärer. Vi ser måleri, foto och rörlig bild, blomsterbilder som förmedlar allt från lust och njutning till död och förgänglighet.
I utställningen öppnas våra ögon för detaljerna i de förföriska blomstermotiven.

instagram Millesgården Museibutiken
Image92

50 000 VILDA VÅRLÖKAR! Millesgården, Rosendals Trädgård och Waldemarsudde i gemensamt vårprojekt.

DelimiterImage87

Välkommen till Millesgårdens Webshop! Klicka på bilden.

MILLESGÅRDEN | Herserudsvägen 32 Lidingö | Tel växel 08-446 75 90 | Info-Tel: 08-446 75 94 | Gruppbokningar: 08-544 80894 | E-post: bokning@millesgarden.se