Director’s Circle

Välkommen till Millesgårdens innersta krets! Här skapar vi en mötesplats för filantroper, konstälskare, Lidingöentusiaster och andra som förenas av viljan av att stötta kulturen och som vill medverka till att Millesgården bevaras för nästa generation. Ett medlemskap gäller för två personer och uppgår till 50.000 kronor för ett år. Det går också bra att lösa medlemskapet genom att skänka aktieutdelning. Intäkterna från Director’s Circle går oavkortat till Parkfonden. Som medlem får du följa projekten i skulpturparken bakom kulisserna. I medlemskapet ingår inbjudningar till museets vernissage och två gånger per år bjuder museichefen in till middag på Millesgården. Vi kommer även arrangera en konstresa en gång om året till platser där Milles verkat runt om i världen. Under 2022 står en resa till Paris på agendan.

Medlemmar i Director’s Circle blir automatiskt även medlemmar i Millesgårdens Vänförening och får ta del av deras programverksamhet. För mer information om vänföreningen gå gärna in på www.millesgardensvanner.se

Kontakt: Thérèse Dyhlén, Utvecklingsansvarig, therese.dyhlen@millesgarden.se

Program 2022:
11 feb - Förhandsvisning av utställningen Madame d’Ora för Director’s Circle och andra inbjudna VIP-gäster.
28 april - Director’s Circles vårmiddag. Museichef Onita Wass bjuder in till en middag i konstnärshemmet med franska förtecken, där vi får höra mer om Carl Milles tid i Frankrike. 
15 sep - Förhandsvisning Glasstress för Director’s Circle och andra inbjudna VIP-gäster
Prel. 29 sep – 2 okt Konstresa till Paris för Director’s Circle, där vi går i Milles fotspår. Besök till bl.a. Musée Rodin och Picassomuseet.
10 nov – Director’s Circles höstmiddag. Museichef Onita Wass bjuder in till en middag i konstnärshemmet med amerikanska förtecken, där vi får höra mer om Carl Milles tid i USA.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.