Lediga tjänster

Millesgården söker en trädgårdsarbetare till säsongen 2023 - med start i april t om oktober.

Millesgårdens skulpturpark är en två hektar stor park beläget på Herserudsklippan på Lidingö utanför Stockholm. Millesgården visar konstnärsparet Olga och Carl Milles hem och livsverk samt en modern konsthall med tillfälliga utställningar och är ett populärt besöksmål med besökare från hela världen. Nu söker vi dig som vill arbeta i en kulturhistorisk miljö och vill hjälpa till att skapa en välskött och vacker park som våra besökare kan njuta av.

Parken sträcker sig från Konstnärshemmet högst upp i parken ned till Konsthallen, parken är uppbyggd på terrasser och förbundna av trappor det gör att transporter av trädgårdsavfall, jord etc körs manuellt genom parken. I trädgårdsarbetarens arbetsuppgifter ingår bland annat att blåsa, räfsa och sopa. Att kratta grusytor, trimma och rensa ogräs. Att beskära häckar och buskar. Plantera och hjälpa till med vattning och skötsel av fontänerna.

Vi söker dig som är stark, uthållig, stresstålig, van att arbeta med maskiner som blås och trimmer, samt inte har problem med knä, rygg eller dylikt då arbetet är fysiskt krävande. Du ska tycka om att göra fint, vara noggrann och även kunna lägga i en extra växel. Det är även viktigt med en förståelse av att platsen är ett museum med stora kulturhistoriska värden.

Millesgården har öppet tisdag till söndag 11-17, under den tiden anpassar vi arbetet efter besökarna och finns till hands för eventuella frågor. Vi söker dig som är lyhörd och flexibel, beredd att möta våra besökare och ge dem ett trevligt bemötande.

Säsongsanställningen startar måndagen den tredje april och slutar den tredje november. Tjänsten är på heltid.

Vi söker dig som tycker om att göra fint och vill ge våra besökare en fin upplevelse av och i parken genom arbete och trevligt bemötande.

Vi erbjuder ett varierande arbete i en fantastisk kulturhistoriskt värdefull miljö.

Varmt välkommen att ansöka!

Skicka er ansökan till trädgårdsmästare maja.stjernberg@millesgarden.se

Vid frågor ring Maja på 0707 01 44 24 eller fastighetsansvarig Mikael Nilsson på 0733 30 05 60
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.