Hyra lokaler

Skulpturparken
Välkomna dina gäster i denna fantastiska grönskande oas fylld av konst och skönhet. Det är en unik plats vars själ påverkar varje besökare. Här kan man se de flesta av Carl Milles skulpturer strategiskt placerade på platser som accentuerar deras kraft.  Parkens terrasseringar och trappor förstärker det dramatiska intrycket och skapar spännande möten mellan konst, arkitektur och natur med omgivningarna kring Herserudsklippan på Lidingö. I skulpturparken kan allt ifrån sittande middagar och modevisningar till cocktailpartyn anordnas. Evenemang sker enbart utanför museets öppettider (tis-sön 11-17).

Fakta:
Hela skulpturparken är 20 000 kvm
8 terrasser sammanbundna med 10-tal stensatta trappor
92 utomhusskulpturer
8 fontängrupper
Evenemanget kan med fördel kombineras med en guidad visning av konstnärshemmet eller aktuell utställning.
Lokalhyra: 100 000 kr och uppåt. Kostnader för tält, catering och dylikt tillkommer. 
För mer information, kontakta bokning@millesgarden.se

Konstnärshemmet, konsthallen och övriga inomhusmiljöer
Det är inte möjligt att hyra någon av våra inomhusmiljöer, då samtliga används för museal verksamhet och är för känsliga för evenemang. Undantag görs enbart för våra samarbetspartners och medlemmar i Director’s Circle.
 
Däremot går det utmärkt att boka restaurang Millesgården Lanthandel. Kontakta Millesgården Lanthandel på info@millesgardenlanthandel.se för mer information och cateringoffert. Ett evenemang på restaurangen kan med fördel kombineras med en visning av aktuell utställning eller konstnärshemmet.

Vigsel i Skulpturparken
Läs mer här. Förtäring erbjuds av Millesgården Lanthandel på deras trevliga terrass. Se mer på deras hemsida.

Bröllopsfotografering
Ni är mer än välkomna att ta era bröllopsfotografier ute i den vackra skulpturparken, men ska i de fall ni har anlitat en professionell fotograf föranmäla er till bokning@millesgarden.se senast tio dagar före fotograferingen ska ske. Om fotograferingen enbart ska ske utomhusförläggs den under ordinarie öppettider och då betalar de medverkande enbart ordinarie entréavgift.

Det är enbart tillåtet att ta bröllopsfotografier inne i konstnärshemmet utanför våra öppettider och då tillkommer en avgift på 2500 kr/timme.

Fotograferingen får inte störa den allmänna ordningen, stoppa besöksflöden eller riskera att blockera vid utrymning. Du måste därför följa instruktioner och uppmaningar från museets personal, tillexempel att avbryta fotograferingen eller byta plats.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.