Melodi, 1947, tyg av Stig Lindberg. 
Konstnärshemmet och skulpturen Bågskytten
Oljemålning av Olga Milles föreställande Olgas syster Lintschi Granner. 

Boka visning

Information gällande bokade privata visningar och covid-19

OBS! På grund av rådande situation kan man för nuvarande inte boka gruppvisning på plats. 

Millesgårdens två hektar med skulpturpark, museum och konsthall rymmer en unik kulturskatt. Lär dig mer under en timmes privat guidad tur! Du kan boka en privat guidad tur av Millesgården (konstnärshemmet och skulpturparken) eller av aktuell utställning i konsthallen.  

OBS! Enskilda besökare behöver ej förboka plats till de allmänna guidade visningarna som vi ibland har i samband med vissa utställningar. Se i KALENDARIUM om allmänna visningar förekommer. Dessa visningar är till för enskilda besökare, ej grupper. De pågår i ca 45 min - 1 timme. 

Hitta hit

Att tänka på

Millesgårdens skulpturpark och konstnärshem är beläget på terrasser i olika nivåer sammanlänkade av trappor. Dessa är tyvärr inte tillgänglighetsanpassade. Konsthallen byggd 1990 är däremot tillgänglighetsanpassad och det går även bra att besöka Millesgården Lanthandel och dess uteservering med rullstol/barnvagn.
 
Bokar man en privat visning i Konsthallen som pågår efter 17:00 är Millesgården i övrigt stängt. Vill man t.ex besöka både konstnärshemmet och konsthallen går det bra fram till 17:00. För privat visning väljer man antingen utställningen eller Millesgården i övrigt. 
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.